Stúdió képek

Kiállitás

Pinkpainter: Besa-kiállitás, Kecskemét

Learn art in English

If you are interested in studying art and you have abilities to do it and if you want to learn abroad, I am ready to share all of my knowledge with you. *** Stúdiónkban családias légkör várja az érdeklődőket. Foglalkozásaink fő célja, hogy az egyéni képességeket feltárja és fejlessze. Kiscsoportos foglalkozásainkon is egyénre szabottan segitünk az eszközök és technikák kiválasztásában. Vidáman, felszabadultan és kreativan hozunk létre komoly munkákat, alkotásokat, közben játékosan sajátitjuk el a müvészettörténet szabályait, hogy később "felrúghassuk" azokat. A "saját stilus" nem a technikákban lakozik, hanem az egyéniségben, amelyet mi azáltal szabaditunk fel, hogy a technikákat tökéletesen elsajátitjuk. *** Munkáinkat itt tekintheted meg: www.indafoto.hu/pinkpainter *** Mobile: +36 70 2626002 Skype: pinkpainters1

Archívum

Friss topikok

Tanulj nálam képzőmüvészetet akár angolul is!

2010.09.11. 10:00 pinkpainter

Benkő T. Sándor festőmüvész vagyok, MA diplomámat Angliában szereztem.

Ha jelentkezni akarsz a Kisképzőre vagy a Magyar Képzőmüvészeti Egyetemre, esetleg külföldön akarod müvészeti tanulmányaidat folytatni, a legújabb angol és amerikai oktatási módszerek alapján készitelek fel

Tanulhatsz nálam rajzot és festészetet minden technikával, müvészettörténeti ismereteid kiszélesitésében (beleértve a legújabb kortárs alkotómüvészeket) is segitségedre leszek.

Járhatsz hozzám egyénileg, de ha jobb szereted, kiscsoportos foglalkozásokra is (max 5 fő).

A tanulmányaidhoz szükséges anyagokat (pl. papir, rajzeszközök, vászon, festékek) hozd magaddal, de a későbbiek során, ha rendszeresen jársz, tárolhatod a stúdióban.

A foglalkozások idöpontjait a te időbeosztásodhoz rugalmasan alkalmazkodva, hétköznap és hétvégén is választhatod, előzetes közös megbeszélés alapján.

 

A foglalkozásokkal kapcsolatosan bővebb információkat személyesen kaphatsz az alábbi telefonszámon: + 36 70 2626002, emailcimen: pinkpaint2010@gmail.com, illetve ingyenesen a pinkpainters1 skype néven.

Munkáimról az alábbi linkeken tájékozódhatsz:

http://kecskemetilapok.hu/porta2/s_!news/i_programajanlo_82/i_a_papircsonak_utasa_a_muvesz_kavezoban_29319/

www.saatchi-gallery.co.uk/stuart/StudentArt/ast_id/80300 

http://www.saatchi-gallery.co.uk/illustrators/?inc=details&id=92101

http://www.room212.co.uk/person.jsp?who=7ez7cxhmeqob

http://www.besa.fw.hu

http://www.redbubble.com/people/besati

http://www.redbubble.com/people/besati/calendars/2678338-5-tales-of-a-paperboat

http://www.redbubble.com/people/besati/calendars/2678430-5-girls-and-women

valamint megtalálhatsz a Facebookon is:

http://www.facebook.com/people/Tibor-Sandor-Benko/1608758210

1 komment

Címkék: amerikai rajz angol festészet legújabb kiscsoportos egyéni oktatási módszerek müvészettörténet besa benkő t sándor oktatás angol nyelven

A bejegyzés trackback címe:

https://pinkpainter.blog.hu/api/trackback/id/tr752288512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsándárk 2010.09.12. 22:09:42

Nagyon jó ötletnek tartom, gratulálok! A lentebb irt kis szürrealista irás is tetszik!
süti beállítások módosítása